Speellijst

Evenement details:

 • Schijtluis

  Een cabaretier met angst om van huis te gaan, dat is niet handig. Angst voor grote groepen mensen is ook niet handig voor een cabaretier die voor volle zalen wil spelen. Toch is dit wat Marjolijn het liefste doet. Van de ene op de andere dag werd ze overvallen door paniekaanvallen die steeds heviger werden. Op het dieptepunt kwam ze haar huis niet meer uit. In 2010 won ze zilver bij het Amsterdams Kleinkunstfestival en tourt sindsdien met haar voorstelling door het land. Met behulp van medicijnen en haar psychiater onder de sneltoets van haar mobiel.

  Schijtluis gaat over mijn leven met een paniekstoornis. Met dit boek wil ik het taboe op angst- en depressieklachten doorbreken. Want het is geen pretje om je angstig of depressief te voelen, en al helemaal niet om je er ook nog eens voor te schamen.

  In Nederland krijgt één op de vijf mensen een angststoornis. Ruim drie miljoen mensen kampen er nu mee. Ik ben dus niet de enige. Ook Bekende Nederlanders zoals René van der Gijp, Ingmar Heytze en Sylvia Witteman hebben last van angsten. Zij vertellen hierover in mijn boek.

  Bestel het boek hier. Wil je een persoonlijke boodschap in je boek? Een gesigneerd exemplaar? Dat kan! Gewoon even aangeven in het onderstaand formulier. Je krijgt  't boek dan thuisbezorgd inclusief de boodschap.

  Let op: De opdracht die je in je gesigneerde exemplaar wilt, kun je hieronder invullen. Daarnaast moet je wel gewoon het boek bestellen door hierboven op winkelmand te klikken.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw persoonlijke boodschap