Schrijf je recensie hier

Heb je mijn voorstelling Ik zie de bui al hangen bezocht?

Vind je het leuk om een recensie te schrijven, doe dat dan hieronder!

Wat vond je leuk, wat was confronterend? Raad je anderen aan om te gaan?

Laat het me weten en help het taboe te doorbreken!

33 gedachten over “Schrijf je recensie hier

 1. Dag Marjolein,
  Gisteren je voorstelling in Steenwijk bezocht. Humoristisch en ook herkenbaar.
  Compliment!
  Hartelijke groet,
  Hanny

 2. Hallo Marjolijn , 22 februari heb ik je voorstelling in Bathmen gezien. Wat heb ik gelachen. Gelachen om de herkenning. Ik ben een “een angsthaas” en herkende heel veel. Heb ook mijn weggetje gevonden en het leren accepteren. Maar mijn dochter heeft het heel erg. Ze worsteld er al jaren mee. Veel therapieën en veel veranderingen met de medicatie. Knokken en wat moeilijk voor een partner,die trouwens door dik en dun voor haar gaat. Ik heb je boek voor haar gekocht en je hebt het gesigneerd. Zondag krijgt ze het en ik hoop dat ze het samen gaan lezen. Ik vond het een warm bad. Succes met alles en dank je wel. Wilma Dommerhold,

 3. Op 22 februari jou voorstelling bezocht in Bathmen. Heerlijk heb genoten. Zoveel herkenbare momenten. Ook zal mijn volgende hond Jammer heten. In 1994 mijn eerste hond uit het asiel gehaald en door haar maar weinig depressie momenten gehad. Door eruit te moeten en de natuur in te gaan. Had van de week je boek gelezen en wat een gevecht is het toch. Als ik depressief was en vocht dan bleef het hangen. Nu weet ik dat het bij mij hoort en neem de tijd met mijn honden om de natuur in de trekken en kan het weken of zelfs maanden weg blijven. Dan is het leven leefbaar gelukkig.
  Wens jou en alle mensen met depressie of andere stoornissen alle goeds toe.

 4. Afgelopen vrijdag was ik in Heino, ik was onder de indruk, heb genoten en werd geconfronteerd met mezelf. Ik ben dus zo’n moeder die zegt dat het allemaal goed komt en die met gehaktballetjes en wat extra zorg probeert het leed te verzachten. Heb jij adviezen hoe het beter kan?

  Ik had je eigenlijk direct moeten aanspreken en jouw boek had ik willen kopen. Te laat.. stom!

  Ik ga zeker!! naar volgende voorstellingen! Ik heb een prachtige avond gehad, dikke pret en veel herkenning. Ik raad het echt iedereen aan ! GAAN!!

 5. Stoere en dappere Marjolijn, Ik voelde me die avond niet zo geweldig… maar ik dacht als Marjolijn op het podium kan staan..kan ik toch zeker wel naar haar kijken… Ik heb daar een paniekerig gevoel voor over gehad. Wat een herkenning. Van het kleuren tot het praten met Jammer en alles tussendoor. Diepe buiging!!! Dankjewel Marjolijn!!

 6. Gisteren in Maassluis je voorstelling gezien,heel herkenbaar, heb in tijden niet zo gelachen, bedankt en succes met de volgende voorstellingen.

 7. Hoi Marjolijn,wat heb ik genoten van je voorstelling in de Koningshof.
  Ik heb gelachen van het begin tot het einde,echt super !
  Doordat vele onderwerpen zo herkenbaar zijn,maakt het zo geestig !

  Ik kan iedereen aanraden om naar je toe te gaan.
  Dank voor deze heerlijke avond !
  Lachen is immers het beste medicijn !

  Liefs, Mary

 8. Ik ben gisteravond in Wijchen naar je show geweest en vond het echt geweldig! Er was niks confronterend maar er waren zoveel punten van herkenning. Ik heb deze avond echt gelachen en vreselijk genoten. Meteen ook maar het boek meegenomen en ik ga proberen om die binnen het aankomende 1,5 jaar uit te lezen.
  Voor iedereen die nog niet geweest is: Als je de kans krijgt, dan zeker gaan!

 9. Marjolijn, er zijn zoveel getalenteerde naamgenoten in Nederland, maar ik . . .
  Ik wordt daar een beetje depri van.
  Welke therapie kun je me aanbevelen?

  Wim van Kooten

 10. Er was iets in je naam dat me aantrok. Toen bekeek ik hier en daar wat trailers en ik ging ook maar naar de voorstelling in De Meervaart, 26 mei. Wat een geweldige voorstelling, je kunt zoveel met je stem & met taal en de inhoud is ook raak, herkenbaar en humoristisch. Wat een talent, ik zal het iedereen aanraden.

  Wim van Kooten, Amsterdam

 11. dag Marjolijn,
  Heb gisteren je voorstelling gezien in het Cultuurhuis in Heerlen – genoten heb ik. Ook zag ik je vorige voorstelling in het Cultuurhuis. Meesterlijk vond ik het. Hilarisch. Ontroerend. Taboedoorbrekend. In alle opzichten geweldig. Mooie liedjes, leuke woordspelingen, sowieso wat je met taal doet, vind ik prachtig. Ik zag dat je binnenkort in Maastricht in Ainsi komt en zal iedereen aanraden daar naar toe te gaan. Wat me opviel, is dat er alleen op het eind van de voorstelling geklapt werd – ik had veel vaker de neiging te klappen. Chapeau!!

 12. Gisteren je prachtige voorstelling in het Cultuurhuis in Heerlen gezien. Het is fantastisch hoe jij de humor onder zo’n zwaar onderwerp weet te brengen. Ik heb ervan genoten. Deze voorstelling moet je gewoon gezien hebben!

 13. Gisteren in Beverwijk naar de voorstelling geweest. Zonder Bram Bakker is ze zelfs nog leuker. We hebben genoten, aan één stuk door. Ik kan nooit meer normaal kijken naar iemand die raar tegen een hond praat en over het net verschoonde bed wil ik al helemaal niet denken! Hoop heel erg dat er een reprise komt, dan kan ik mooi nog een keer en al mijn vriendinnen meeslepen.

 14. Wat een heerlijke avond zeg vanavond in beverwijk!
  Lekker ongeneneerd gelachen om alle herkenbare situaties die je schetst. Heerlijk dat clichés nu plotseling heel lachwekkend zijn en dat ik nooit meer zonder lachen naar hondeneigenaars kan kijken.
  Ik werd ook getroffen door een wat serieuzere kant waar ik vast nog een aantal keer aan terug denk, maar we geven de negativiteit gewoon terug aan de kosmos.

  Marjolein bedankt!

 15. Gisteren ‘Ik zie de bui al hangen’ bijgewoond in Rosmalen. Echt super! Ik had je voor het eerst gezien en gehoord bij het depressiegala. Toen vond ik je al enorm geestig. Mijn man ging met argwaan en met lichte tegenzin mee, maar ook hij heeft zich vermaakt. Het is een perfecte mix van herkenning, humor en gevoeligheid. Vandeweek heb ik mijn eerste groepstherapie gehad en volgens mij heb je echt gelijk! ?

 16. Mooie voorstelling gisteravond in Nootdorp. Wat een ‘feest’ der herkenning! Ga zo door Marjolijn! Enne… ik neem toch maar geen hondje!

 17. Wat een fantastische show vanavond! Zo herkenbaar en hilarisch tegelijk. Vanaf het begin het publiek er al bij betrekken en bijvoorbeeld zeggen je mag natuurlijk gewoon naar de wc. Waarop ik gelijk al dacht Onee volgens mij moet ik zo echt naar de wc. Alsof Je het wist. In een woord een geweldige show!!

 18. Marjolein, wat een inspirend en humorvol theater heb je neergezet met Ik zie de bui al hangen. Prachtig vervolg op je optreden met Bram Bakker. Jouw one woman show maakt op zeer hilarische wijze serieuze aandoeningen als angst en depressie luchtig en toegangkelijk. Veel herkenning. Geweldig…ook echt iets voor meer serieuze gedachten over een passend levenseinde…..ik heb me bijna dood gelachen in het Posttheater. Dank je. Wessel

 19. Heerlijke voorstelling! Het was echt lachen, gieren, brullen in het Posttheater in Arnhem. Fantastisch hoe jij de humor onder zo’n zwaar onderwerp weet te brengen. Deze voorstelling wil je gewoon gezien hebben!! Bedankt Marjolijn!

 20. Net terug van de voorstelling in Beusichem. Diep onder de indruk van je moed en humor. En zo herkenbaar waardoor het soms ook best confronterend is, maar dat mag. Denk ook dat je het ‘gewone’ publiek een goede spiegel voorhoudt en daarmee een deel van het taboe helpt te doorbreken. En dat is nodig. Top gedaan, ik kom zeker nog eens terug.

 21. Wat hebben we gisteren enorm genoten van jou voorstelling. Je voelt je gewoon even niet meer alleen. Na de show neem je de tijd voor iedereen persoonlijk. Gelukkig heb ik je gister zelf kunnen bedanken dat je het bespreekbaar maakt voor iedereen en dat wij ook eens kunnen lachen om onze eigen kwalen… Maar via deze weg wil ik het ook nog even doen zodat je straks alleen nog maar voor volle zalen staat.. Bedankt Marjolijn

 22. Hai, vandaag je voorstelling gezien in Hoorn… Als het niet zo bedroevend was zou ik zeggen wat een feest der herkenning! Iedereen zou dit moeten zien om meer te weten te komen van gevoelens die mensen met een depressie hebben. Ja het is zwaar, ja het is niet leuk maar gek genoeg lijken depressieve mensen 1 ding gemeen te hebben…. humor!

 23. Vrijdag jl. in Heiloo de voorstelling ik zie de bui al hangen bezocht met mijn jeugdvriendin.. Een feest van herkenning.. heerlijk. gelachen en ook gedachten waarbij ik verbinding maak met de moeite, zwaarte .. met respect voor hoe Marjolijn dit weet te brengen in een luchtige mooie hapklare verpakking…
  ga nog een keer met mijn partner.. dat zegt genoeg.
  en heb al een aantal keren mensen vertelt over mijn ervaring en hen de suggestie aangereikt dat zij het ook mogelijk heerlijk kunnen vinden.

  Dank Marjolijn, voor je openheid, oprechtheid, humor en moed.
  XX
  Lia

 24. Vanavond in de TONEELSCHUUR te Haarlem enorm genoten van je hilarische voorstelling. Zo bevrijdend en met veel herkenning gekeken en geluisterd.
  Heerlijk!
  Ben bekend met depressie, tweemaal gehad, maar humor is de enige manier om hier een beetje lucht in te blazen, geweldig Marjolijn, ik ben fan!!

 25. Gisteren naar de voorstelling in Heiloo geweest met mijn man die pas geleden een psychose heeft gehad. Too soon? Voor mij niet! Ik vond het erg bevrijdend om eens flink te lachen over het psychische wel en wee. Vooral de tips vond ik erg komisch, blijkbaar staan die bij de ggz in de tip-top-10. Voor mijn man was het lachen wat lastig, maar ik was blij dat hij erbij was. Ook erg fijn om eens naar Heiloo te komen en niet naar de kliniek te gaan ?

 26. Gisteren naar de voorstelling in Heiloo geweest met mijn man die pas geleden een psychose heeft gehad. Too soon? Voor mij niet! Ik vond het erg bevrijdend om eens flink te lachen over het psychische wel en wee. Vooral de tips vond ik erg komisch, blijkbaar staan die bij de ggz in de tip-top-10. Voor mijn man was het lachen wat lastig, maar ik was blij dat hij erbij was. Ook erg fijn om eens naar Heiloo te komen en niet naar de kliniek te gaan ?

 27. Net de voorstelling in Heiloo bezocht.
  Geschaterd van het lachen om herkenbare situaties. groot en klein menselijk leed.
  Marjolijn misstaat niet naast Hans Dorrestijn en Brigitte Kaandorp.
  Natuurlijk regende het toen ik naar huis reed.
  Tegen de hond, die heel blij was toen ik thuiskwam, durf ik voorlopig niet meer te praten.
  En nu lekker slapen, want Ik slik braaf magnesiumpillen.

 28. Woensdag 21 februari zijn we met de lotgenotengroep Enschede van de ADF Stichting naar de voorstelling gegaan. Voor een aantal onder hen best wel een hele toer om er te komen maar de inspanning werd beloond.
  De workshops, mindfulness, de Hema etc. er kwam veel voorbij waarin we ons herkenden. De liedjes waren de ene keer hilarisch en een andere keer zo uit het hart, tot ontroerends toe.
  We hebben genoten.

  Bedankt voor deze prachtige voorstelling die we iedereen aanbevelen.

 29. Gisteren 9 feburari geweest in Ede met het RIBW. Vond het een mooie show en heb er veel aangehad. Bedankt nog voor met mij op de foto te gaan. We gaan nu uitzoeken hoeveel het kost om je een keer voor de cliënten van het RIBW te laten optreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.