Paniek

Als het alweer een tijdje goed gaat met mij – en met goed bedoel ik dat ik een poosje geen paniekaanvallen of hevige onrust heb gevoeld – dan vergeet ik haast hoe het voelt om in paniek te zijn. Terugkijkend op mijn laatste mindere periode denk ik dan dat het allemaal wel meeviel. Ik heb… Lees verder»

Geen paniek

Geen paniek. Zo heet de voorstelling die ik samen met Bram Bakker ga spelen. Twee voorstellingen op één avond. Met als doel: het taboe op angst doorbreken. We zijn allebei bekend met paniek. Ik schiet zelf regelmatig in de vlekken en schreef hier het boek Schijtluis over. Bram behandelt bekende en onbekende Nederlanders met angstklachten…. Lees verder»

Comedy Club Katendrecht, VARA

Frank Evenblij ontvangt wekelijks een bekende naam uit de cabaretwereld. Deze gast mag vier acts voorstellen die de avond zullen vullen met cabaret, stand-up en muziek. De eerste gast was Martin van Waardenberg en hij nodigde Oeloek, Dennis van Aalst, Erik Koller en mij uit om op te treden. Hij wilde graag dat ik een… Lees verder»

Repeteren

Aaaarch, als ik ergens een hekel aan heb, is het wel aan repeteren. Schrijven vind ik leuk, nieuwe dingen verzinnen ook. Maar dan hardop aan de slag met het materiaal, pffft. Is het wel grappig? Sta ik er niet raar bij? Zal ik anders eerst even thee halen, dat het daarna misschien beter gaat? Of… Lees verder»